Do brezplačne poštnine vam manjka še 30,00 €

Grenivka, eterično olje

Citrus paradisi

+ 100 %  ČISTO IN NARAVNO ETERIČNO OLJE GRENIVKE. 

+ V AROMATERAPIJI POGOSTO UPORABLJENO ZA LAJŠANJE TESNOBE. 

Lastnosti izdelka

8,63 €

Volumen: 10 ml
-
+

Imate še kakšno vprašanje? Stopite v stik z našim strokovnjakom.
+386 01 43 63 188
(ob delavnikih 8.00-15.00) info@favn.si

Za večje količine in veleprodajo obiščite Favn Professional

Opis

V aromaterapiji so to olje pričeli uporabljati relativno pozno, dlje časa je v uporabi pri proizvodnji pijač, mil, sredstev za čiščenje in izdelkov za osebno nego. Zaradi svojega osvežujočega, sladko-grenkega vonja in razkužilnega delovanja je eterično olje rdeče grenivke izvrstno v mešanicah za osveževanje zraka.

Pomaga lajšati simptome prehladov, dražeč kašelj in glavobole. Učinkovito je pri anticelulitnih kot tudi športnih masažah, za pripravo na telesno aktivnost in za sprostitev utrujenih mišic po vadbi.

V aromaterapiji ga uporabljamo za lajšanje tesnobe, razdražljivosti in pri naglih spremembah razpoloženja, pa tudi pri nadzorovanju stresa, povezanega z javnim nastopanjem.

 

 

UPORABA

Proti stresu 

  • 3 kapljice eteričnega olja grenivke,
  • 1 kapljica sivke,
  • 3 kapljice mandarine.

Mešanico nakapajte v 10 ml osnovnega olja in premešajte. Tri kapljice pripravljene mešanice kanite v dlani, jih pomanite, približajte nosu in vdihujte.

OPOZORILO
Ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo! Ne nanašajte na sluznice in v oči! Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na izdelek, prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi pod 25° C, zaščiteno pred svetlobo.

CERTIFIKAT

Analizni certifikat Serija gr248  Analizni certifikat Serija gr254

Analizni certifikat Serija gr256

 

  Znak Aromacert Essence

 

Seznam alergenov

 

INCI

CITRUS PARADISI PEEL OIL, BETA-CARYOPHYLLENE*, PINENE*, CITRAL*, GERANIOL*, LINALOOL*, LIMONENE*

 

*Snov, naravno prisotna v eteričnem olju.

PRIPOROČAMO VAM TUDI